Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Insnöad? - Haiku -

Jag har snöat in

vill inte löpa med

peppar mig positiv!




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-17 20:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt och skrivet!
2021-05-18

  Kajan VIP
Bra att söka sin egen väg! Det är oftast andra som är insnöade : )
2021-05-18

    Lena Staaf VIP
Ibland behöver man låta sig bli insnöad. Välja vad som är viktigt i livet.
2021-05-17

  Sparvögat VIP
Jag är fullständigt insnöad och längtar tillbaka till den gamla goda tiden;)

2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy