Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan dej


Utan Dej

Jag ringer när jag förtjänar dej igen

Förlåt att jag gjort detta beslut

Utan dej...




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-17 20:22



Bookmark and Share


  aol
Du är alltid förlåten vännen,
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl