Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och jag fick ansvaret från framtiden att ...


Rädda världen

det finns en upprinnelse
fallen forsar uppåt

... och jag försökte förklara för resenären från framtiden att även om jag är hennes morfars farmors farfars morfars far så är inte min farmors mormors mormors systers val något jag vill stå som ansvarig tidsdelare för inför en för mig ännu inte existerande tribunal som riskerar att utplånas om jag inte öppnar boxen som gått i arv vilket framtidens tribunal tycker jag skulle öppnat men som jag bestämt mig för att inte öppna ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-05-18 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik