Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhet

Ensamheten griper tag

Du färdas galaxer bort, tar din själ i beslag

Där, i den tomma rymden. Vem är jag?!

Här finns allt det jag fruktar och allt det jag hoppas på. En dröm om en bättre morgondag

När jag blundar försöker jag konkretisera

Men jag tappar bort mig, ser ingen tydlig bild. Min själ är som lera

Försöker att landa inom mig

Intala mig själv att allt är okej

Pussla ihop mina fingrar med mina fingrar och mina tår med mina tår

Att sakta försöka sy med nål och tråd

Lyckas man eller är man för evigt en trasdocka

Dåligt sydd i vecken, man lever vidare med en inre klocka

Klockan som tickar och en själ i evigt krig

Jag är ingen tempelriddare, jag har ingen tro. Jag vill bara ha frid




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jupiter01
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-18 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter01
Jupiter01