Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Ge mig min själ

 

Ja snälla ge mig nu lite tid att läka

för de goda tankarna de har tagit slut

ja snälla ge mig en lite längre nådatid

för då kan kanske även jag till slut hitta ut

 

för någonstans på vägen där mitt i livet

där förlorade jag min egen själ

ja och jag letar ännu oförtrutet

både för mitt eget men även andras väl

 

så jag försöker att vinna mera tid

för jag vill så gärna radera mina fel

ja för det är ju upp till varje individ

att till sist finna det som gör dig hel

 

men jag börjar nu få så ont om tid

ja för tiden den går så oerhört fort

jag som så enträget försöker att sudda ut

alla de fatala misstag som jag har gjort

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-18 15:45



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint tänkt och förmedlat, tror att om man kan förlåta sig själv och andra kan ge en en chans till att få ro. och om man kan förstå att det gick bara att göra så där i vissa ögonblick
2021-05-19

  Kungskobran VIP
Jag ger dig min tid
det är det enda jag har kvar
efter olycka och elände i mina dar
2021-05-19

  Kajan VIP
En stillastående känsla infinner sig; som om diktarjaget stannat i tiden; och samtidigt åser hur den rinner iväg; och så kan säkert en stor smärta upplevas, att den tar över. En stark känsla har texten definitivt.
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP