Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting börjar med ett Klick!


Allting börjar med ett klick
Det går på ett ögonblick.
Ett litet klick kan fixa allt
som beroendet befallt.

Vi mister omdömet vi fick,
förlorar helt vår överblick.
Klickandet blir tusenfalt,
dax för slutenvårdsanstalt.

Allt kan köpas på ett kick...
mat körs hem i uselt skick.
Med Klarna köper man allt
men vill också ha betalt!

Efter Kronofogdens prick..
får man sona dessa klick!
Ty Lyxfällan blir en anhalt,
när man har förlorat allt.




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-19 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP