Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter i begynnelsen

 

Vårens grönska sprakar

Mina fingrar gräver i myllan

 

Ögon blinda i fyrverkeriernas tid

Yrvaket lyfter jag min blick

Undrar om det finns ett blått salt hav

Bortom sanddynerna

Oändliga möjligheter att känna sältan

Längtan har burits länge

Är det tid att skönja horisonten

Sikta ovan dess okända vidder

Slå ut vingarna

ge sig av mot branden

Som inleder dag

Som begynner natt

 

Mest lockar det goda mörkret

 

 

 

 

 




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-20 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ