En Haiku till min mormor och morfar som Imorgon firar fyrtioårs bröllopsdag!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Haiku till min mormor och morfar som Imorgon firar fyrtioårs bröllopsdag!


Kärleken blommar än

~*

Då ni träffades

så sådde ni kärleken

och än blommar den

~*~




Bunden vers (Haiku) av Jinzan
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-07-24 12:11



Bookmark and Share


  Islandir
Väldigt vacker.
2006-09-09

  Missi VIP
mmm! en härlig dikt!
2006-08-07

  Hon, Hanna
Jättefin!... De blir säkert glada :)
2006-08-06

  Bump
jättemysig och fint med "blommorna" över och under den.

:)
2006-07-26

  Vitsippa
Fin fin!
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan