Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svårmod Å förtröstan!

Jag längtar

sommaren

å böljan,

men hatar

 värme....

fyra gånger

sa jag

grönt

e skönt!

Jag tänder

ett ljus,

å beder!




Fri vers av Niliboy
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-20 19:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så tänker även jag. Solen är min fiende efter malignt melanom. Men att njuta värmen i skugga är underbart!
2021-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Naturen står i vårens gröna skrud, det är som vackrast nu.
2021-05-21

  Bibbi VIP
Amen!
2021-05-21

  Feliaxel VIP
Värme är skönt i lagom mängd
2021-05-21

  Sparvögat VIP
Lagom varmt är underbart men hetta är för varmt...
Grönskans täcke är ljuvligt:)
2021-05-20

  Kajan VIP
Det var en rolig reflektion, att gilla sommaren men ej värmen; där känner jag till viss del igen mig. Och nu växer det så det knakar, den gröna vågen sveper fram : )
2021-05-20

    Lena Staaf VIP
Den ljuva vårgrönskan är bäst, tycker jag! Ochckvällssolen efter en varm dag.
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy