Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storsjöns strand, vetenskapen biologi

Visste ni att fruktflugor i forskarlaboratorium alltid rymmer?
jag läste det på internet
och har internet någonsin fel?
deras modifierade DNA kommer att flyga från plats till plats, tills världens ände
fruktflugor, insekter, plast
kommer alltid att vara kvar
Storsjöns vatten
ut ur skogen
till stranden
en annan
värld, annat ljud och luft
blaskigt te
i plastmugg
en fruktfluga
drunknar i koppen




Fri vers av A. Ostsee
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-05-21 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee