Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önska honom lycka till

 

Träd som  sover

med kristaller i sin famn

i den vita köldens täcke

 

schh

 

ett litet barn som sover

väck nu inte han

 

schh

 

låt han ännu sova

fridfull mot en barm

 

om han innan visste

skulle han då vakna upp

 

schh

 

sorgen står på vänt

en och annans dröm

 

mitt på vita viddr

står där ett svart träd

 

vindens kalla puster

dimmans kalla väv

 

allt har honom slutit

i ett mörkt förband

 

livet om han visste

blev ett ödsligt land

 

mitt på denna dagen

solen står i brand

 

gnistrar gör nu trädet

på knotiga små armar

 

barnets ögon öppnas

svart är nu hans namn




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-05-21 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ