Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Birger Jarl


Till sjöss!

Tarzanvrålet ekade

över fabriksgolvet

Jag slutar

på Scania!

Å, går till sjöss,

Adak, bulklastare

går till USA,

Man säger inte

du till mig,

sa överstyrman,

men båtsman

Hansen var schysst!

Måla lite här

jungman!

 

 




Fri vers av Niliboy
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-23 15:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en spännande och intressant resa.
2021-05-24

  Bibbi VIP
Spännande.
2021-05-24

  Sparvögat VIP
Låter som en spännande upptäcksfärd...
2021-05-23

  Kajan VIP
Vilket uppbrott! Ut på böljande den blå på ett lastfartyg över Atlanten; det låter onekligen spännande..
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy