Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Tänk om tiden fick stå still

 

Min älskling du visar mig din kärlek
och du tar så ömt min hand
när du nu för mig ut i dansen
ett steg rakt in i sagans land

nu när vi dansar runt på ängen
där och då blir månen till vår vän
så om nu detta bara är en dröm
vill jag absolut inte vakna än

för du ger mig av din kärlek
med din helt underbara sång
tänk att få känna denna lycka
jag hoppas att natten den blir lång

där i natten står du nu mitt hjärta
och du är så vacker som en huldra
din kropp är lika varm som själen
och ditt mörka hår täcker din skuldra

tänk att för evigt leva denna dröm
känns i hela mig som allt jag vill
ja nu i stunden kan jag önska
att även själva tiden fick stå still

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-28 10:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbara drömmar
2021-05-29

  bibbi ahrnstedt
Så vackert
2021-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärlekspoesi i fint rimmad dikt.
2021-05-28

  Öknens Ros VIP
Finstämt och poetiskt om kärleken.
2021-05-28
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP