Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontant flöde av längtan efter dig som är ... ... men som ännu ej hos mig är ... (2012) - Idag 2021 har min längtan besvarats sedan några år och du finns i mitt liv, älsklingen min ...


En ännu ej besvarad längtan ...

Tankarna som rör sig
inom hela mig
berör varje stund
jag ännu ej
varit med dig

Tanken på dig
nära tätt intill mig
driver min längtan
efter att få älska
hämningslöst med dig

Dig som är ämnad
att njuta livet
tillsammans med mig

Tiden obevekligt
tickar och går
idag som igår

Nu jag står här
ensam och kär
funderar på det
som händer och sker
På allt det jag sett
men som ej längre
finns där mer

Tänker på dig 
dig som älskar mig
och önskar
du vore här 
just nu 
hos mig

Du är den 
som jag vill
ha i mitt liv
mest varje dag
för att du 
är så underbart
mycket bara du

Är det då
så underligt
att allt jag vill
är du ...?

Känslan du väcker
inom hela mig
är att jag vill
få vakna med dig
nära tätt intill

och känna 
att du liksom jag
vill allt
och
så mycket mer därtill
varje dag

tillsammans

på alla plan

hela
dan
kvällen
och natten

Känna
att vi kan och får
gråta alla våra tårar
för att vi ska
kunna få njuta
alla våra skratt

under alla de år
som för oss ännu återstår

Du fattas mig!

Drömmer om dig
och den dag
då du äntligen
kommer till mig

som är ämnad för dig ...


 

 

 

___________________________
Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-28 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP