Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var är inte mer

 

Steg av fötter

Från andra tider

Smyger försiktigt runt

 

Regnet tar sig tid att lyssna

Förenar sig med mig

Renar och längtar

 

För att finna nya möten

 

 




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-05-29 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ