Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårda tiden

 

Våren spränger murar

Mina händer plockar rester

Från Förfäders hårda kamp

 

Vårda både nytt

Liksom det som klingar ut.

 




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-29 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ