Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinensens konsekvenser är outgrundliga ... ... Ni behöver dock bara stå ut i korta sekvenser som den här emedan jag själv får leva med den 24/7 ... *suck *


Det finns lägen då även jag ...

... kan bli lite förlägen 

Speciellt när
självkänslan sviktar lite grann
för att vi dröjer lite för länge
med att se till att möta varann

Likväl jag vet 
att det som gör
mig så förlägen
är någonting annat
än det du tror

Det som är min tröst
är hur du lockas
av min röst
och att när vi 
väl älskat
med varandra har
är det ej längre
jag som är den 
som blir benägen
att ständigt inför dig bli förlägen

Du stärker min självkänsla
och får mig att må bra
då du får mig att känna
att jag också stärker din
och får dig att vilja vara
så innerligt mycket bara min ...

Saknar denna känsla
som den dig
vilken  är för mig ämnad
får mig att känna
inom hela mig ...

Nu önskar jag intet mer
än att dig äntligen få se
och möta i mitt liv igen
Ty det känns
som om det börjar bli
alltför länge sen

Ska krypa ner 
och sova en blund
i hopp om att 
när jag vaknar
kanske det är
av ditt mjuka skratt
när du kysser min kind
godmorgon ...

 

 

 

 

___________________________
Publicerad tidigare här i augusti 2012

I november 2018 fann du mig, min älskade!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-30 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP