Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsumtion

Likt gräshoppor härjar dem i oräkneliga antal
Konsumerar och fördärvar allt som kommer i deras väg
Deras hunger och rovdrift är en enorm kraft av död och förintelse
De konsumerar och konsumerar bortom alla gränser
Men akt känner deras begär aldrig ro
Liv och själ försvinner inför världen av sak och ting
Ingen kärlek eller hänsyn, enbart omättligt begär
Driven av materialismens lömska viskning
Och konfliktens meningslöshet följer med
Vart deras begär än går
Moder Jord rånas och våldtas av all sin skönhet och rikedom
Hennes kropp och själ offras på den mänskliga girighetens altar
Ty ur hennes jord och luft hoppas de finna det
Som kan fylla tomheten i deras hjärtan




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2021-05-30 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP