Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkanskanaler

Alla dessa ting, stycken
och strukturer
som du såg och ansåg
när blodflödet enkelriktades.

Det fanns tillräckligt med frukt.
Gång på gång högg någon
i någons rygg med detta:
frukten som fallit.

Jag saknade händer
att öppna kranar med.
Du saknade gropar
att sakna i.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-05-30 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP