Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsutsikt

Du sa alltid att havet var för stort.
Det luktade haverikommission
och smakade rättsmedicin.

Vår gemensamma garderob
släpade ut dig i sanden,
klämde dig, gav dig skavsår.

Flyttfirman vägrade ge dig luft.
De sa: ”Ni är …,” med flackande blick.
Jag visste inte hur många vi var,
men gav dem till slut rätt.

Vi prövade andra möbler.
Jag vet inte vad jag saknar mest, dig eller dem.
Kanske är du i en av dem.
Eller en av dem.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-30 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP