Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


874.*SOL* pollen...

*SOL*
pollen

vårens
jungdom

vad synd
att DU är

så intensivt
levande sjuk

DU
är peppar-
-saffranflod

skulle
någon
samla
*DIG*

för
internt
hop till

INGENSTANS

{?}

där kan DIN
brandpollen

definierad
till tjänst

för luft
hav och
oceans...

{?}




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-31 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP