Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets cirkel

Världen är alltid och aldrig sig likt
Förändringar kommer och går
Men akt förändras inget
Tiden fortsätter i en mållöst bana
Bevittnat allt i sin väg
Ena överraskning efter den andre
Som dock aldrig överraskar
Ty lika återkommen är de
I sin enformighet
Livet utvecklas och blomstrar
Bland spridna grenar
Former och färger i i en underbar mångfald
Ändå byggd av samma livlösa materia
Cirkel av dominans och bortstötning
Utgör världens eviga princip
Oavsett spelare är spelet alltid sig
Som den alltid har varit
En kamp av död och förintelse
Som skapar en värld av liv och skönhet




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2021-05-31 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP