Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min kommentar!

Jag dristar mig att säga

du är en duktig poet

klurig å mycket mångtydig

du vet minnsan ett å annat

går inte vilse i labyrinten

å genar genom ekorrhjulet

så ska en slipsten dras!

Och i målet stod Viktor Fast!




Fri vers av Niliboy
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-01 00:46



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Härlig fri dikt med humor
och en fin avslutning.
2021-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Härligt, bejakande och kraftfullt.
2021-06-02

    Lena Staaf VIP
Kyl skrivet!
2021-06-01

  Sparvögat VIP
Klurig och mångfacetterad poesi...
2021-06-01

  Bibbi VIP
Applåd!
2021-06-01

  Kajan VIP
Mycket fyndigt snirklad text! Är den månne självbiografisk.. ; ) 1-0 till poeten..
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy