Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min lilla värld blir allt så stort

i min lilla värld blir allt stort där blir

din kärlek allt för mej vage gång jag

 

blinkar och inte ser dej blir till en

evighet för mej varge gång du går 

 

i väg i från mej blir som en dolk

igenom mitt hjärta som aldrig

 

slutar blöda förns du kommer till

baka till mej igen när jag ser dej i 

 

ögonen känner jag livet skölja

igenom mej full av värme och lustar

 

jag vill leva hela mitt liv med dej och 

jag vill dö vid jusst din sida bara din  

 

när den dagen kommer vid vägens slut 

av vår ålder 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-06-01 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten