Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppfullt


Samma bord


Andra vaccinsprutan
firades med chilicorncarne
och painriche på terrassen ikväll

Gråsparvarna
fick njuta brödkonfetti
på andra sidan staketet

Måsarna
deltog i firandet
från BB-avdelningen på granntaket

Skatan och kråkan
var vi tyvärr tvungna att avhysa

på grund av coronarestriktionerna

Men snart
snart
hoppas vi alla kan samlas

kring samma bord igen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-02 23:09



Bookmark and Share


  Niliboy
Men va trevligt å vilket trevligt sällskap sedan!
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP