Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


påpassligt


Livet på pass


Passad

Inpassad

Anpassad

Påpassad

Avpassad

Förpassad

Återanpassad

Uppassad




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-03 19:30



Bookmark and Share


  Niliboy
Både roligt och klurigt, på min ära!
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP