Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens murar

först när murar faller
kan frihet växa
osagda sanningar
bryter igenom
Örat mot väggen
livet fortsätter
med pulsen på
viskande sanningar
stora som små
helt utan empati
eller förmåga att förstå
bygger jag mina murar
stabila
utan att titta tillbaka
på det som kändes då
så svårt att nå
jag behåller nog murarna på




Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 21:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välframförd!
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj