Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tilltrons rep


Fäste


Såsom fågeln har sitt näste
längtar även jag ett bo
i livet få ett säkert fäste
fyllt av hopp och framtidstro

En ankartross att hålla i
min tid är ändlig har jag lärt
och livet susar snabbt förbi
om än jag håller det så kärt

En dag så tar det ändå slut
jag vandrat mina sista steg
och får från jorden stämpla ut
här gäller det att ej va' feg

Jag grabbar tag i tilltrons rep
som leder upp till himmelen
i vilken lina du tar tag
det vet du bara själv

min vän




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-04 18:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, det är lättare att bära livet om man har en levande tro som stöttar i kampen!
Jag har funnit kraft genom dagliga bibelstudier efter en kalender! Prova vet ja!
2021-06-04

    ej medlem längre
Tilltrons rep - en bra formulering!
Sista versen funkar även utan rim.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP