Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postens förfall

Slingor stora som milslånga vägar
Sträcker sig bortom ens möjliga rättvisa
Trappor som aldrig tar slut för ens slöa knä
Fordon bortom all reglering och fri från all trafikregler
Jobbet en daglig kamp mot det omöjliga och det överväldigande
Ledningen infekterad av folk utan yrkeserfarenhet
Som leder företaget till avgrundens fall
Utdelningen en test av vilja och styrka
Mot all hinder och motgång
Som ledningens beslut har skapat
Postens anseende förstörd av den inre inkompetensen
Den stolta moralen enbart ett nostalgiskt minne
Endast när marknadiseringen av den
Fördrivs som den övertagande som den är
Kan all post delas ut




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-05 12:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Känns igen
Posten börjat bli
Som Landstingets
Sjukvård. Där okända
klåpare kommer o går
Styr o härjar utan att
Personalens kompetens
Tas till vara!

2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP