Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är män husligt tafatta ?

Kvinnor tror ofta att män är lite tafatta när det gäller husliga saker. Jag har sett flera exempel på detta.
En gång när jag hade besök av en kvinnlig vän; så flyttade hon bort en vacker ljusstake i rokokoform som även var försedd med har placerat ett stearinljus i rokokoform.
Den där får du inte ha där i fönstret; för när solen skiner kan ljuset smälta. Så utan att fråga, flyttade hon bort det till en avsides plats i rummet. Jag har också en annan väninna som har för vana att flytta undan saker, som jag tycker att jag placerat fint.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-08 17:29



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
en kvinna från Belarus flyttar tunga dubbla gardiner mot min granne i ett svep slag.
han svimmade av rädsla, även om han var en gammal vargofficer från Normandie.
alla som börjar rutta igenom saker bör sparkas ut genom dörren omedelbart. det är linne skåp ligga.
Det här är fula vanor./ha en trevlig sommar, Valter.
2021-06-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
... och när det kommer till städning spelar det ingen roll om hundra män städat för städa det kan endast kvinnor.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP