Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetiska infall

Poetiska infall flyger fram så lätt och snabbt, liksom burna på lärkevingar.
Och lika snabbt flyger de ut ur mitt huvud och mitt minne; så jag behöver fästa ner det tänkta på papper.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-08 17:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag har alltid block och penna på mitt skrivbord där jag ofta skriver för att vara säker på att inte glömma vad jag tänkte.
2021-06-09

  Sparvögat VIP
Precis så…
2021-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så känner även jag!
2021-06-08

    Sefarge VIP
Fortsättning:
...ifrån en
far,utan
stanna
kvar!
;)
2021-06-08

    Sefarge VIP
Så är det
Så det inte blir
Till en hugsvala
som snabbt

2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP