Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några dagar på världens bästa ställe, österlén


Tid att andas

Blåvingens fladdrande färd

genom

soligt landskap

blåregnets tunga klasar

doftande

med gästande surriga humlor

himmel, du underbara himmel

som landar så mjukt i havets gungande vagga

livets skönhet är blått




Fri vers av Maiah VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-06-08 20:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Var är svalkan?
2021-06-09

  Jan Widströmer VIP
Väl sagt vackert att vila i!
2021-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP