Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varat


Ärat


I ärat finns varat
att allting är bevarat

I varat
finns ärat
som terrassgolvet nyss tjärat

En mygga som inar
är varat i det mesta

en humla som surrar
är varat i sitt bästa

I varandets mitt är jag inte alls besvärad
för sommarens skönhet är varje dag förärad

sin skapare som har fått allting här att bli
så vackert med blomning och frihet däruti

___________________________________________

Jag instämmer med
ÄRAT VARE ditt namn

Så var även denna dikten i hamn




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-09 11:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ÄRA ÄR HOS KAFKA I ROMANEN SLOTTET ETT VIKTIGT BEGREPP. EN BRA BOK. HANS BÄSTA.
2021-06-10

  Niliboy
Mycket, mycket fint på min ära!
2021-06-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP