Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[ljus blå grå]. (den ledsna killen)

himlen är disig
ljus blå grå

grannar som åker
till diverse
sysselsättningar

vänner som sover
ingen stress
ingen press

bara musik
sommar
och en elektrisk
skrivmaskin

vad kan en mer begära?




Fri vers av Petter Miller
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-06-12 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller