Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar allt av dej

jag saknar dej som ett ljus i mitt mörker jag saknar 

dej som solen i en isig öken jag saknar din hand i 

 

min ensamhet jag saknar dej som blodet i mitt hjärta

som får det att slå jag saknar vart enda stjärna av dej 

 

på min himel jag saknar dej för just den du är och födes 

till jag saknar dej vid min sida i resten ut av mitt liv jag 

 

saknar just dej vid min sida i mörkret vid min säng jag 

saknar allt hos dej i min vackraste dröm 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-06-13 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten