Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta tillbaks

vägen är lång

rädsla och glädje.

Oro med förväntan.

 

Ger inte upp

resan har bara börjat.

 

Hitta tillbaka

till ruset

känns livet pulsera

i varje ådra.

Jag kan jag vill 

hitta tillbaka för att gå framåt.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-14 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson