Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig din tid

Ett leende

en känsla.

 

Stanna kvar

jag lovar du känner det.

 

Ge mig din tid

och du får värmen 

och en positiv känsla tillbaks.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-14 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson