Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirklar sluts

När bina nu sover

dör blommor så smått

 

längtan den glöder

fast hjärtan blött torrt

 

kyssen av livlust

törsten finns där

 

åter surrar vingarna flott

blommorna vaknar åter så smått




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-14 22:51



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Varsamt och lekfullt på samma gång. Gillar tempot, sömn och glöd, bin och kyssar får världen att blomma igen och snart igen. Hopp.
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ