Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsdans




Efter den längsta kyssen
känner hon fukten sprida sig
hon ber honom göra nåt mer:
han förblindar henne
han förtrollar henne
han förgör henne
och när hon kommer
lyfter ett moln av fladdrande fjärilar
ur hennes dittills fjättrade kropp
ur hennes dittills förbjudna kvinnlighet
ur hennes dittills förlamade person

molnet av svärmare, dödskallesvärmare,
stiger snabbt i vindarna
och för med sig hennes fukt
långt in i solen
som ler generat

Acherontia atropos
hennes innersta väsen
äntligen !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-17 08:48



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
la petite mort
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP