Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kolorism.


Svart och brunt


Som nyanser och skuggor
dränerar de den grå unkenheten:
Svart och brunt.
Den orangea färgklicken
bryter mot de två
utan någon bildförändring.
Blått, grönt och gul ockra
går också för sig.
Rött är redan med.
Nu bildas en vit cirkel västerut.
Ett hål genom vilka de använda
färgerna virvlar omkring.
Sparar bara svart och brunt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-18 12:16



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
färger gör intryck av en rörelse
2021-06-18

  Lottie Ålhed VIP
Svart och brunt med stänk av orange
blev färgvalet till slut bland virvlande färger Konstnärsmödans lön.
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen