Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden död


den kommer emellan oss

förr eller senare


sliter av livstråden

den vi tror vi har för evigt


så kom mig till mötes

du som vänt mig ryggen


kom innan solen går ner

bara kom


innan det svarta hålet

drar oss till sig


famnar om


































Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-23 15:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2021-06-25

  Monica Lindgren
Kloka tankar! Men vill du ha tillbaka den som vänt dig ryggen? Beror förmodligen på hur värdefull den personen är för dig. Vårt korta liv är för kort för halsstarrig stolthet - mestadels av fåfänga.
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP