Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Vi fanns

 

Solen stod där strax över hustakens åsar 

luften den var ovanligt sval för årstiden

ingen visste att detta var vår sista sommar 

 

något sa mig dock att tiden var knapp

där i ruset fanns trots allt ett uns förstånd

jag såg hur du vacklande ...hur du föll

 

plötsligt fanns du inte längre min vän

vårt leverne hade satt allt för djupa spår

nu fanns vi inte längre ...nu fanns bara jag

 

just där fattade jag ett livsavgörande beslut 

många år har nu förflutit utan dig min vän

men i mitt hjärta finns ditt skratt ...för alltid

 

du fanns ..vi fanns ..jag finns och jag minns

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-22 20:11



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En kärleksfull saknad finns här, en fin dikt.
2021-06-27

  bibbi ahrnstedt
En sådan fin hyllning
2021-06-26

  miominmaj
så himla fint beskrivet av saknad, som jag läste det.
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP