Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite jag just nu....


Ett hopknycklat pappersark

Ett hopknycklat pappersark
kastas under mitt köksbord
Ser hur det sakta tar mark
tyngd av allvarsamma ord

Bland dussintals andra ark
finner den sin egna plats
Ger dem en lätt liten spark
medans nästa ark tar sats

Ty arken kommer falla
till dess orden ebbar ut
Jag ska fånga dem alla
och på plågan göra slut

Ett hopknycklat pappersark
med ord ingen får ta del
Jag måste först bli stark




Fri vers av hawkeye
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-07-25 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye