Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är väckelseluft över landet.


Under hjulet


Du säger "skriv!"
men vet intet
om hjulet i skyn.
Jag skriver om
glänsande
Lenticularis moln,
då hjulet vände
ned till oss
och för en kort stund
tog mark.
Nu kan jag recitera
varje av hjulet
vidrörd yta och sten
med min tunga.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-24 15:15



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en överväldigande och kosmisk känsla
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen