Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens magiskt maniska betydelse?



Cykla hit och cykla dit
Kan väl alla göra,utan
punktering och försening.

Utom en skicklig Limerick
Freek som bryr sig om var
betydelsefullt uttrampade
Mening. ..?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 10:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är ute och cyklar ibland
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP