Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagga längtan till ro

viska fjärilars namn i mitt öra

för det är där skönheten bor

känner värmen från livet det vackra

där dina läppar föder stjärnor 

känslan av ömhet där pirret möter hav

strand med stilla lekfulla vindar som smeker ömt

medans mina tårar nöter stigar längs min kind

sältan förnimmer mina läppar

morgonen vaggar mitt liv till ro

stillsamt lägger längtan sitt huvud i din famn




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-27 01:21



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
där dina läppar föder stjärnor - snyggt.
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ