Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i morgon fyller jag 50 år efter allt

jag har flytt i från min ungdom i hela mitt liv 

girig och hungrig på äventyr och spänningen

 

jag har varit nära himmlen jag har varit nära 

döden ett flertalgånger . jag har varit nära hatet

 

jag har varit nära kärleken men jag stog aldrig ut 

jag lämnade dom båda av olika anledningar en del

 

var ren njutnig den andra var olidlig smärta jag har

så mycket erfarenhet av mitt liv . jag kunde ha left det 

 

mer jag kunde det mindre men jag levde det till sitt 

yttersta jag skred över alla gränser på min egen väg 

 

jag körde av i nästan varje kurva min färd har varit

så vild det känns som jag har förlorat allt efter min väg .

 

men när jag ser till baka alla vänner som står kvar efter 

allt så är jag inte ensam kvar för i morgon fyller jag 50 år 

 

och jag lever efter allt efter allt så lever jag fortfarande jag 

har överleft allt på min väg jag har överleft eller var jag inte redo .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-30 17:59



Bookmark and Share


  Koloristen
Önskar dig allt väl, mannen.
2021-07-01

    Ohemulen VIP
Grattis överlevaren!
2021-06-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Bra kämpat!
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten