Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tuff brud i lyxförpackning

Jag har fixat mina naglar
hos en duktig nagelskulptör.
Känner mig sexig och snygg.
Har varit hos min frissa och toppklippt
håret, det behövdes.
Köpt mig lite nya sexiga, inte utmanande
kläder, det är ju sommar för fasen!
Det var länge sedan jag kände mig så kvinnlig,
tänk vad lite omsorg om en själv,
kan göra för det egna måendet.

Sen har jag varit och skaffat ett nytt gym kort,
för nu ska här tränas, hängfläsket (ja du läste rätt)
ska bort. Före och efter min höft operation så har
jag inte haft möjlighet att träna, och det märks!
Jag känner att min kropp inte mår så bra som den borde,
så nu spottar jag i nävarna igen och börjar styrketräna
för att stärks alla slappa muskler.
Träning är bra både för kropp och sinne,
livet blir "lättare" på flera sätt, det kan jag intyga.
Så i höst har jag tänkt att jag blivit en tuff brud i lyxförpackning!!!






Övriga genrer (Kåseri) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-30 20:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Lycka till med ditt "nya" liv!
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP