Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rekreation.


Din vän vinden


Vinden är stilla,
en vän som blåser igenom dig,
låter dig släppa taget.

Tömmer dina skor, fulla av blod.
Öppnar både höger och vänster öga.
Sår sitt utsäde med båda händerna.

Din kropp är tung av drömmar.
Tappad, som ett stadigt ankare,
vilande i vinden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-02 10:28



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DET FINNS EN KÄNSLA AV BALANS MELLAN EN TILLÅTELSE OCH EN KONTROLLERAD UNDERKASTELSE...
2021-07-02

  Kajan VIP
En känsla av bli befriad finns här, och en motstridig känsla av tyngd som är viktlös. Både intressant och fin.
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen