Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärta

Brukade bekämpa mörkret med mörker
Trodde du kunde lysa upp min skugga
Försökte krama kärlek ur din svärta
Förstod aldrig hur mörk den kunde vara,
innan jag träffade dig




Fri vers av Alekpalek
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-02 13:45



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Mörkret tilltalar mig.
Det tär också.
Din text tilltalar mig.
Berör mitt mörker.

Tack.
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Alekpalek
Alekpalek